Koper

Menu

Vaš tovor je v varnih rokah

Izbira je izziv. Odločitev koga izbrati je vaša.


Naša izbira je sodelovanje za odličen skupni končni rezultat. Naša konkurenčna sposobnost so inovativne rešitve pri poslovanju z carinskimi organi, organizaciji transporta in izmenjavi podatkov z luko Koper .

Podjetja smo ljudje. In v našem podjetju smo najprej mi, zaposleni, ki vam, našim poslovnim partnerjem, nudimo 100 % podporo, v vse bolj zahtevnem poslovanju pri optimizaciji dobavnih verig.

Ladijski transport

Kopenski transport

Letalski transport

 

Več o storitvah ...

Benjamin Franklin: Vsak privarčevan Euro je zaslužen Euro

Čas je denar. V našem podjetju ne izgubljamo ne časa, ne denarja. Vaše zakonsko predpisane obveze pred carinskimi organi, samoiniciativno in učinkovito zagotovimo s pravočasnimi ključnimi informacijami.

25 let +

Na prehojeni poti smo se vsak dan učili in veliko naučili. Da smo varen in zaupanja vreden gospodarski subjekt smo verjeli in to tudi potrdili, ob prejemu AEO certifikata . AEO F certifikat za nas pomeni priznanje za 25 let delovanja in pravilnega razumevanja pomena varnosti in zaupanja v današnjem poslovnem svetu.

Zakaj izbrati Gemini?

International transport and freight

Mi opravimo težaška dela


Razširjeno poznavanje mnogih dejavnikov, ki vplivajo na dobavno verigo je naša konkurenčna sposobnost. Vam in nam zagotavlja skupne želene rezultate.

2.200+

izvoznih postopkov v zadnjih treh letih

6.000+

uvoznih postopkov v zadnjih treh letih

12.000+

tranzitnih deklaracij v zadnjih treh letih

Pravilno razumemo pomen win-win sodelovanja

Spoprijemanje z izzivi, zahvaljujoč vašem zaupanju in podpori, je veliko bolj pogumno in odločno.


Po naših izkušnjah je vodenje postopkov carinjenja podjetja Gemini eno boljših na trgu. Resnično imamo občutek, da smo zanje ena pomembnejših strank. Kratek odzivni čas ter jasen in natančen odziv sta ob sodelovanju ključnega pomena. Resnično smo zadovoljni, da naše sodelovanje poteka točno tako. Odločitev za njihove storitve je bila enostavno odlična. Čeprav sodelujemo tudi z ostalimi špediterji v Luki Koper, lahko iskreno zatrdimo, da s podjetjem Gemini sodelujemo najbolje. Odzivnost in natančnost iz tedna v teden, kar velja tudi...

Hanjin Logistic Europe B.V., Budapest

Poglobljeno poznavanje in razumevanje storitev ter naše stroke kot naročnika je do sedaj vedno vzbujalo vtis, da v podjetju Gemini naše zahteve obravnavajo prednostno in z izjemno natančnostjo. Enostavne posle lahko izpelje vsakdo, v podjetju Gemini pa vedno dobimo nekaj več. Ob vseh nepredvidljivih in nujnih primerih so zaplete ne samo reševali, pač pa tudi rešili v našo korist. Pri HTNS smo prepričani, da sodelujemo s pravim parterjem in to se zlepa ne bo spremenilo, zaradi tesnega sodelovanja in zaupanja...

HTNS HU Kft, HU-Budapest

Sodelovanje s podjetjem Gemini je zagotovilo za kakovostno storitev. Cenimo njihovo strokovnost in hitro odzivnost, tako da je bila odločitev za sodelovanje vsekakor pravilna. Če bi morali naše sodelovanje opisati z eno besedo, bi bila ta ODLIČNO.

SEAGULL d.o.o., Portorož

Vrline, ki jih pri našem poslovnem sodelovanju s podjetjem Gemini najbolj cenimo so zanesljivost, hitrost, točnost, prilagodljivost, dobro predvidevanje in kakovostna storitev. Odločitev za sodelovanje je bila vsekakor pravilna, to potrjuje tudi naše dolgoročno sodelovanje. Cenimo razumevanje vseh naših potreb in stališč, zaposleni v podjetju Gemini pa znajo ustvariti storitev z visoko vrednostjo.

SEJONG Slovakia/Czech S.r.o.

Pri sodelovanju s podjetjem Gemini nam največ pomeni, da vsi postopki potekajo brez zastojev. Želimo pa si, da bi pridobili »trusted consignee« status, kar bi odpravilo carinske kontrole zabojnikov. Resnično cenimo njihovo zagnanost in hitrost. Zadovoljni smo, da smo začeli sodelovati s podjetjem Gemini, saj je sodelovanje enostavno, tekoče in pregledno.

PAC-TRA Slovakia Sro, Žilina

Pri podjetju Gemini cenimo prilagodljivost potrebam, strokovnost in uslužnost ter hiter odziv na naše potrebe in pravilne povratne informacije. Dodatno bi si želeli, da prevzamejo še celotne postopke pri Fito in Veterinarskih pregledih. Odločitev za sodelovanje z Gemini d.o.o. se je izkazala za popolnoma pravilno. Sodelovanje je korektno in na visokem profesionalnem nivoju.

Cma Cgm Slovenija d.o.o.

Prijava na enovice