Koper

Menu

Prenovljena spletna stran podjetja GEMINI D.O.O.


Spoštovani obiskovalec, uporabnik in poslovni partner, lepo pozdravljen na spletni strani podjetja Gemini d.o.o..

Sodobna tehnologija nam omogoča, da so razdalje med nami vedno krajše, informacije pa dosegljive vedno hitreje, zato vam lahko z veseljem in ponosom povemo, da smo v skladu z razvojem in rastjo podjetja v zadnjih letih temu primerno posodobili in prenovili tudi našo spletno stran, hkrati pa je prenova strani tudi naše darilo ob praznovanju 25.-letnice obstoja in delovanja podjetja Gemini d.o.o.

Ker je potreba po informacijah vsak dan večja, internet pa dostopen praktično povsod, smo vam sklenili vsebino storitev, ki jih opravljamo, približati tudi prek spletne strani, ki jo bomo s časom dopolnjevali z novostmi na področju transportne logistike, špedicijskega poslovanja, nacionalne in EU zakonodaje… Že danes pa na spletni strani lahko najdete kratek opis zgodovine podjetja in naših načrtov za prihodnost, koristne informacije Zakaj izbrati Gemini d.o.o. in seznam vseh storitev, pri katerih vam lahko ponudimo naše znanje in pomoč.

Ker vedno trdno stojimo za svojimi dejanji, se vam v rubriki Ekipa predstavljamo s sliko in kontaktnimi podatki vseh zaposlenih, ki so vam na razpolago 24/7, vse dni v letu. Za prvi kontakt z nami lahko poleg navedenih kontaktnih podatkov posameznika izberete tudi kontaktni obrazec, nikakor pa ne moremo mimo omembe možnosti uporabe klepetalnice, ki vam omogoča najhitrejšo možnost dostopa do vseh informacij, ki jih potrebujete, ne glede na vašo lokacijo in čas.

Upamo, da vam bo naša nova spletna stran v pomoč pri spoznavanju in vpogledu v naše znanje in storitve, ki jih z veseljem in veliko skrbnostjo v najkrajšem možnem času opravimo za vas.

Želimo si vaših predlogov in kritik, saj stremimo k temu, da bo spletna stran postala naša skupna spletna točka srečevanja in prva stopnica na poti k dolgemu in uspešnemu sodelovanju.

 

Prijava na enovice