Koper

Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gemini/public_html/templates/gk_simplicity/html/com_content/article/default.php on line 14

Praznovanje 25. obletnice podjetja GEMINI

Dne 20.10.2016 smo v Marini Portorož, na čudovit, a rahlo vetroven dan, v krogu poslovnih partnerjev, družinskih članov in prijateljev, obeležili 25 let delovanja na trgu. O pestri zgodovini ustanovitve, uspešnih in zanimivih zgodbah, ter načrtih za prihodnost sta spregovorila, lastnica podjetja Marija Čižmešija in direktor podjetja Ljubiša Mijatović.

Od začetkov do danes

Gemini je, v letu osamosvajanja Slovenije, ustanovil Antun Čižmešija, takratni direktor firme Dubrovnikšped. V zgolj nekaj letih je podjetje prodrlo v sam vrh slovenske logistike. Svojo korporativno podobo je zgradilo na temeljih kakovosti in strokovnosti na področju transportne logistike, vseh carinskih postopkov ter rokovanja z blagom.

Danes Gemini Bilje sodi med deset največjih logističnih podjetij v Obalno-Kraški regiji. Sedež podjetja je v obmejnem trikotniku Koper – Trst – Sežana, (v Biljah) vse poslovno-logistične procese pa vodimo iz obalne pisarne v neposredni bližini Luke Koper.

Na poti do prepoznavnosti in preboja med vodilna podjetja smo težave premagovali s strokovnim odnosom do svojih strank, nenehnim izobraževanjem zaposlenih in uporabo sodobnih orodij.

Ves vložen trud v razvoj in optimiziranje carinskih ter logističnih storitev pa je bil poplačan, ko smo med prvimi podjetji v Goriški regiji pridobili status AEO (F) (Authorised Economic Operator – Full). Certifikat je potrditev razumevanja pomena varnosti in zaupanja v poslovnem svetu.


Naslednjih 25 let

Eden najpomembnejših ciljev podjetja Gemini, je zagotoviti varno, hitro in gladko vključitev carinskih in davčnih posredovanj v optimizacijo oskrbovalne verige.

V podjetju Gemini se zavedamo vse večjih zahtev po specifičnem delovanju oskrbovalne verige in bistvenih prednosti, ki jih ponuja optimizacija sodelovanja vseh sodelujočih in ravno takšne optimizacije smo bili deležni tudi na samem praznovanju 25. letnice delovanja. 

Zato, dragi poslovni partnerji , družinski člani in prijatelji, hvala vam ker ste bili, hvala da ste z nami danes in hvala, da boste z nami tudi jutri in naj se naše poti v naslednjih letih še naprej srečujejo in dopolnjujejo.   

 

Prijava na enovice