Koper

Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gemini/public_html/templates/gk_simplicity/html/com_content/article/aboutus.php on line 14

"Resnica gradi zaupanje." 25 let obstoja na trgu je priznanje za dosedanje delo in potrditev pravilnega razumevanja pomena varnosti in zaupanja v poslovnem svetu.

O podjetju

Gemini Bilje sodi med deset največjih logističnih podjetij v Obalno-kraški regiji, ki se, zaradi bližine »Jadranskih vrat v Evropo« – Luke Koper, uvršča med ekonomsko najbolj razvite v Sloveniji. Podjetje ima sedež v obmejnem gospodarskem trikotniku Koper - Trst - Sežana (v Biljah), vse poslovno-logistične procese pa vodimo iz naše obalne pisarne v neposredni bližini Luke Koper.

Začetek v prelomnem letu 1991

Gemini je v letu osamosvojitve Slovenije osnoval Antun Čižmešija, takratni direktor logističnega podjetja Dubrovnikšped. V zgolj nekaj letih je novo podjetje prodrlo v sam vrh slovenske logistike. Svojo korporativno podobo je zgradilo na temeljih kakovosti in strokovnosti na področju transportne logistike, vseh carinskih postopkov, rokovanja z blagom, pakiranja in prepakiranja izdelkov.

Danes

Smo zanesljiv partner, ko se je treba spoprijeti z vsemi izzivi s področja logistike. V 25 letih smo vedno znali prisluhniti potrebam naših poslovnih partnerjev ter jim hitro in učinkovito podati roko na poti zasledovanja njihovih ciljev. V logistiki se zelo dobro zavedamo, da je čas denar. Zato poskrbimo, da z obema ravnamo odgovorno.

Naš pogled usmerjen v prihodnost

V naslednjih petih letih si želimo postati vodilno podjetje za logistično in carinsko podporo v Luki Koper, tako za velika in uveljavljena podjetja, kot tudi za manjša in mlajša, vendar perspektivna podjetja.

Prijava na enovice