Koper

Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gemini/public_html/templates/gk_simplicity/html/com_content/article/aboutus.php on line 14

Strokovnost in izkušnje so naše ključne vrednote. AEO F certifikat je uradna potrditev naše strokovnosti.

Zakaj izbrati Gemini d.o.o.?

  • Podpora pri izbiri optimalnega carinskega postopka
  • Carinske poenostavitve
  • Svetovanje pri izbiri najboljše transportne poti
  • Zaupanja vreden poslovni partner ( AEO F certifikat )
  • Kvalitetna in varna podpora pri doseganju vaših ciljev
  • Optimalna in gladka vključitev v izmenjavo podatkov z Luko Koper
  • Stalna dostopnost preko maila, Skyp-a in telefona
  • 25 let uspešnega delovanja na trgu
  • WIN – WIN sodelovanje

 

kliknite na sliko za povečavo

Lahko nam zaupate. Ker je logistika naše življenje.

Naš posel je naša strast

Podjetje Gemini sestavlja ekipa strokovnjakov s področja logisti­ke, carinskih in davčnih postopkov. Naša služba za podporo stran­kam bo poskrbela za vse potrebno in vas razbremenila vseh skrbi. Vaš tovor je v varnih rokah.

Logistika, carinska in davčna zakonodaja so skupek kompleksnih in – bodimo iskreni – dolgočasnih dokumentov, predpisov in postopkov. Z izkušnjami, znanjem in kakovostjo smo v podjetju Gemini sposobni našim strankam zago­toviti najhitrejše carinske in davčne postopke ter varno in hitro dostavo blaga.

Certifikat AEO F

Strokovnost in izkušnje so naše ključne vrednote, brezhibna obdelava carin­ske in davčne dokumentacije pa sta potrditev naše strokovnosti in učinko­vitosti. Pohvalimo se lahko tudi z certifikatom AEO F (Authorised Economic Operator - Full), ki nam ga je, kot prvemu podjetju na Goriškem, izdala Carin­ska uprava Slovenije. Certifikat AEO F dokazuje, da smo zanesljiv, varen in zaupanja vreden partner v transportni logistiki. Pridobljeni certifikat nam in našim strankam močno olajša postopke varnostnih carinskih pregledov in za­gotavlja večjo varnost ter poenostavitve v kompleksnih carinskih postopkih.

Carinski postopek

V podjetju Gemini smo strokovnjaki za vse carinske postopke. Strankam ponujamo svetovanje ter neposredno in posredno zastopanje v carinskih postopkih, kot sta carinski postopek 40 in 42. Zaradi lege Luke Koper prav postopek 42 predstavlja večino vseh naših uvoznih postopkov. S pridobitvijo dovoljenja za PRE-CLEARING postopke carinjena našim strankam omogoča­mo, da se postopek uvoznega carinjena začne že pred samim prihodom blaga v pristanišče. S tem znatno skrajšamo čas carinjenja ter poskrbimo, da vaše blago med prvimi zapusti pristanišče.

Prijava na enovice